Hirdetés

Meglepően nagy siker az EA online kidobósa

|

Még épphogy csak elrajtolt a Knockout City, máris népes játékostábora van.

Hirdetés

Május 21-én vált elérhetővé az EA és a Velan Studios (Mario Kart Live) kidobós témájú multis lövöldéje, amely különleges módszert választott arra, hogy bevonzza a tömegeket: tíz napig költségek nélkül kínálja magát, amely alatt korlátozások nélkül kipróbálhatunk mindenfajta tartalmat (meccset, pályát, játékmódot, eredményeket stb.), azt követően viszont fizetőssé válik a dolog.

Aki az ingyenes időszak alatt megvásárolja, az különböző extrákat zsebelhet be, és bármelyik platformra továbbvihet mindent, amit elért, ráadásul a cross-playnek köszönhetően mindegyik haverral együtt lehet tolni, játsszanak bármelyik géppel. 

Hirdetés

A fejlesztők jelentése alapján rengetegen voltak kíváncsiak arra, hogy milyen egy online kidobós, ugyanis pár nap leforgása alatt a Knockout City játékosszáma átlépte a kétmilliót. Persze az más kérdés, hogy az ingyenes időszak lejárta után mennyien fognak maradni, ha a pénztárcájukat ki kell nyitni, de a visszajelzések alapján meglehetősen szórakoztató lett a koncepció, szóval akár még a következő slágercím is válhat belőle. 

A Knockout City első szezonja ma rajtolt el új térképpel, lejátszási listával és rangsorolt League Play-jel, amely meggyőzheti a játékosokat arról, hogy érdemes lehet a próbaidőszak után körülbelül 7 ezer forintot kicsengetni érte (de elérhető marad Game Passben és EA Play-ben is).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)