Hirdetés

Meglepően népszerű a mod, ami könnyebbé teszi az Elden Ringet

|

Az ember azt hinné, hogy az Elden Ring játékosai kihívásokat keresve mennek neki a bossoknak. Ezek szerint nem mindenki.

Hirdetés

Régóta vitatéma, hogy kellenek-e különböző nehézségi fokozatok a FromSoftware híresen nehéz alkotásaiba, amelyekben olykor igazi monstrumokkal kell egyedül szembenéznünk.

Még márciusban meg is jelent egy mod az Elden Ring mellé, amivel módosíthatunk a játék egyes elemein, így tulajdonképpen könnyebbé varázsolhatjuk az egész élményt. Nem kizárt, hogy sokan egyenesen eretnekségnek tartanak egy ilyen apróságot, de a helyzet az, hogy a PC-s táborban elég nagy népszerűséget élvez a cucc.

Hirdetés

Érdekes jelenségre bukkanhatunk a NexusMods oldalán, ahol az odashikonbu által összerakott Easy Mode for Elden Ring a cikk írásakor az egyik legnépszerűbb mod az Elden Ringhez. A kiegészítést több mint 50 ezer alkalommal töltötték már le, amiből arra lehet következtetni, hogy talán a soulslike-rajongók között is akadnak olyanok, akiknek túl nehéz a FromSoftware friss kalandja.

A mod egyébként három verzióban elérhető. Az egyik csak a sebzéssel kapcsolatban végez módosításokat, míg a másik már a rúnákat és a flaskákat is megpiszkálja. Ezeken felül pedig van egy "Personal Edit" elnevezésű variáció, ami például már eltörli a különböző felszerelések súlyát, és lehetővé teszi, hogy egyetlen nyersanyagot felhasználva erősíthessük meg fegyvereinket.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)