Hirdetés

Meglepően sokan elégedettek a Far Cry 6-tal

|

A külföldi tesztelők túlnyomó többsége szerette a Far Cry 6-ot.

Hirdetés

Végre lejárt az embargó, úgyhogy írott és videós formában mi is elmesélhettük (illetve egészen pontosan Paca elmesélhette), milyen lett a legújabb Far Cry epizód, a hatodik számozott rész.

Természetesen nem csak mi kaptunk hozzáférést a játékhoz már a holnapi megjelenés előtt, az összes nagyobb külföldi oldalról befutott a tesztek és a pontszámok - már azoknál, akik még pontoznak.

Hirdetés

Vegyük szépen sorba a pontszámokat. PC-n 77-es Metascore-ral nyitott a Far Cry 6, ezt 14 kritika súlyozott átlaga után állapították meg. Kettő kivételével az összes értékelés pozitív volt, a GameByte azonban csak 7/10-es, a Stevivor pedig 4,5/10-es ítéletet hirdetett. A PS4-es és Xbox One-os verziók kapcsán egyelőre csak egy teszt született, szóval rögtön ugorjunk is PS5-re. A Sony új konzolján összesen 27 kritika született, ezek 76-os Metascore átlagot adtak ki. Végezetül Xbox Series X-en 18 kritika átlaga adta a legjobb Metascore-t a platformok közül, egészen pontosan 81-et.

Next-gen konzolon az MMORPG.com és a Windows Central volt kicsit, az EGM pedig nagyon szigorú. Az előbbiek 7/10-es (avagy 3,5/5-ös) értékelést adtak, míg az utóbbi 4/10-est. A többiek mint pozitív pontszámokat szórtak.

Alább megtaláltok párat a nagyobb oldalak konkrét értékeléseiből is:

  • Destructoid - 7,5/10
  • GamesRadar+ - 4/5
  • Gaming Bolt - 9/10
  • IGN.com - 8/10
  • PC Gamer 75/100
  • ScreenRant - 4/5
  • VG24/7 - 4/5
  • Windows Centra - 3,5/5
Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)