Hirdetés

Megmenekül a Star Wars Battlefront II és a Mortal Kombat 9 multija

|

A GameSpy bezárásával sok játék multijától el kell búcsúznunk, de úgy tűnik, hogy a Battlefront II és a Mortal Kombat 9 megússza a dolgot.

Hirdetés

A GameSpy bezárása sok játékosnak rossz hír, hiszen régi kedvenc játékaink többjátékos módja került emiatt veszélybe.

Arról már beszámoltunk, hogy melyik Rockstar-játékok multiját érinti a probléma és korábban úgy volt, hogy a Disney bezárja a Star Wars: Battlefront II többjátékos módjának kapuit is. Most viszont a Battlefront II steames adatlapjából kiderült, hogy a Pandemic játékát továbbra is támogatja majd a GameRanger. Scott Kevill, a GameRanger vezetője a Redditen elmondta, hogy ő már kipróbálta és a szolgáltatás ingyenes kliensével zökkenőmentesen megy a játék.

Hasonlóan jó hír, hogy a Mortal Kombat 9 multiplayerének sem kell búcsút mondanunk. Ed Boon, a hivatalos Twitter oldalán válaszolt a rajongók kérdésére. Az egyelőre még nem tisztázott, hogy milyen módon él tovább a játék online része május 31-e után, de amint megtudunk valamit, azonnal szólunk. Arról meg főleg, hogy ha bejelentik az új Mortal Kombatet.

A Star Wars: Battlefront II és a Mortal Kombat 9 tehát biztonságban van. Ti milyen játék multijával játszotok, amit érint a Gamespy bezárása?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)