Hirdetés

Megmentenél egy cuki kismalacot? Vegyél olcsón játékot!

|

Gondoltad volna, hogy egyszer egy Kevin nevű kismalacnak segítesz majd a játékgyűjteményed gyarapításával?

Hirdetés

A napsütéses kaliforniai partvidéken létezik egy cuki kis farm Sweet Farm néven. Egy non-profit állatmenedékről van szó, ami a fenntartható és emberséges mezőgazdaság előnyeit hirdeti. A telken van 125 kimentett állat köztük tehenek, kecskék, macskák, lámák és farm sztárja, egy cuki kis malac, Kevin. 

A Humble Bundle most ennek a farmnak gyűjt, így te is kisegítheted a menhelyet pár kiváló játék begyűjtésével.

Hirdetés

Minden cent számít, és bár már 1 eurónál is jár pár apróság, 6,71-nél nyílnak meg az olyan finomságok, mint a Superhot és a Moonlighter. Ha 10,12-t vagy annál többet fizetsz, akkor már a Hat in Time, a Coffee Talk és sok minden más is bekerül a kosárba.

Ha valaki többet szeretne tudni a Sweet Farm alapítványról, az lesse meg a bemutatkozó videójukat, többek közt Kevint is megismerheti itt:

Cuki állatokat támogathattok, és remek játékokat kaptok cserébe. Nemes és gazdaságos ügy.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)