Hirdetés

Megmozdult Kingdoms of Amalur fejlesztőinek MMO-ja

|

A Project Copernicus munkacímen futó alkotást eddig még nem láthatta a nagyközönség.

Hirdetés

Az év elején megjelent, jobbára kedvező fogadtatásban részesített Kingdoms of Amalur: Reckoning a hírességeket (Curt Schilling, R.A. Salvatore, Todd McFarlane, Ken Rolston) tömörítő 38 Studios tervei szerint csupán a Project Copernicus, az Amalur világában játszódó MMO előfutáraként szolgált.



Magáról a játékról továbbra sem tudtunk meg semmi konkrétumot. Pedig bizonyára akad, akit érdekelne, hogy vajon miként kapcsolódik a Fateless One történetéhez, lesznek-e benne sorskártyák, milyen fajokra, kasztokra, harcrendszerre, számíthatunk, havidíjat kell-e fizetnünk, vagy mikrotranzakció útján csalják ki forintjainkat. Arról nem is beszélve, hogy a már amúgy is túlzsúfolt piacon mekkora hely jut - ha jut egyáltalán - egy újabb fantasy MMORPG számára, legalább olyan fontos kérdés, mint hogy sikerül-e a cégnek további fennakadások nélkül törlesztenie a Rhode Island felé fennálló adósságát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)