Hirdetés

Megmutatja magát a Ghost of Tsushima - nézd élőben!

|

A PlayStation júliusi nagy exkluzívját nagyjából 18 percen át láthatjuk mozgásban.

Hirdetés

Kisebb halasztás után, azért, hogy elég teret kapjon a The Last of Us Part II, július 17-én jelenik meg a Ghost of Tsushima. Bár a két játék sok elemében eltér egymástól, mindkettő számít a PlayStation-exkluzívokban vakon bízókra, de nekik is kell egy kis időt adni, hogy befejezhessék az előbbit, illetve megjöjjön a fizetésük az utóbbi érkezéséig.

Hirdetés

A mai State of Play valójában a Ghost of Tsushima játékmenetének bemutatója, összesen kb. 18 percen keresztül nézhetjük meg a kalandozást, a harcot, meg eleve azt, hogy milyen gyönyörű tájat és eget rajzolt a Sucker Punch. Ó, az az ég, de szép! 22:00-tól indítsátok el az alábbi videót, 22:20 után már biztosan megnézhetitek a teljes felvételt saját tempótokban.

Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)