Hirdetés

Megmutatta magát a Need for Speed Unbound térképe

|

A Criterion Games mesélt kicsit az új Need for Speed világáról.

Hirdetés

2019-ben bővült utoljára teljes értékű résszel a Need for Speed franchise, de a rajongók továbbra sem voltak elragadtatva attól, amit a Ghost Games és az Electronic Arts kotyvasztott nekik a Heat képében, azt pedig mintha meg se akarná hallani a kiadó, hogy a közönségkedvencnek számító Ungerground 2 remake-jét követelik.

A következő rész esetében azonban ismét valami újat szeretnének villantani, amelyet már nem a Ghost Games jegyez, hanem a több Need for Speedet - a 2010-es Hot Pursuitet, a 2012-es Most Wanted és a 2013-as Rivals-t- is készítő Criterion Games, amely leginkább a Burnout szériáról ismert. 

Hirdetés

A Need for Speed Unboundot a hónap elején leplezték le az első előzetes kíséretében, és egy rajzfilmes külsővel igyekszik feldobni az árkádos játékmenetet, amelyhez temérdek verda is párosul. A fejlesztőcsapat legújabb blogbejegyzésében kicsit bővebben is meséltek róla, hogy mi mindenhez kezdhetünk a játék helyszínéül szolgáló Lakeshore-ban, amely ekkora területen fog elterülni: 

A készítők szerint az elképesztő kilátással rendelkező Seba síközpont, a Griffith Parklands sík részei, a festői Virgil-tó és Duncan Bay kikötője mind-mind olyan érzetet keltenek majd, mintha versenyzők tervezték volna versenyzőknek, ugyanakkor nem egy könnyed városi kocsikázásról van szó, Lakeshore bizony egy kanyargós, többszintes játszótér a leggyorsabb autók számára. A versenyek mellett különböző mutatványokkal, például ugratásokkal is megmutathatjuk, hogy mit tudunk, a benzinkutaknál rendbe szedhetjük a járgányunkat, a menedékházakban pedig pöröghet a tuningolás. Minél többet versenyzünk, minél többet nyerünk, annál magasabb lesz a körözési szint, a zsaruk várni fognak és kíméletlenül üldöznek majd, szóval vagy elfutunk, vagy felvesszük a harcot.

Az izgalmakat és következményeket kínáló, nappal és éjszaka is játszódó egyjátékos kampányon keresztül felfedezhetjük majd Lakeshore világát. Ebben egy családi autószerelő műhelyben elkövetett rablás két barátot szakít szét, egy újonc versenyző pedig útnak indul, hogy megnyerje a legutolsó futamot is, és  visszaszerezze azt a felbecsülhetetlen értékű autót, amit elloptak tőlük.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A sztori mellett lesz multis móka is, akár 15 másik játékossal is összecsaphatunk online, és a csapatunkba behívhatunk akár négy pajtást is, hogy segítsenek nekünk legendává válni. 

A Criterion Games hamarosan további részleteket is elárul majd a Need For Speed Unboundról, amely várhatóan december 2-án fog megjelenni PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)