Hirdetés

Megmutatta magát a PlayStation 5 kezelőfelülete

|

Videóban nézhetjük meg, hogyan működik majd a PlayStation 5 menürendszere.

Hirdetés

A leköszönő generáció során a Microsoft folyamatosan változtatgatta az Xbox One kezelőfelületét, ami mára teljesen máshogy néz ki, mint 2013-ban, de úgy tűnik, sikerült egy olyan elrendezést találni, amit érdemes a következő generációra is továbbvinni. Ezért van az, hogy az Xbox One és a Series X és S konzolok menürendszere gyakorlatilag megegyezik majd.

A Sony viszont úgy látta, drasztikus átalakításra van szükség, ezért a PS4 és a PS5 menüje teljesen eltér egymástól.

Hirdetés

Azért néhány dolog ismerős lesz, viszont bejelentkezés után releváns, az épp futó játékhoz kapcsolódó információkat tartalmazó paneleket láthatunk, amik segítséget nyújtanak, ha elakadnánk, valamint könnyebbé teszik a képek megosztását. Az ikonok pedig alulra kerülnek.

Az volt az elsődleges a tervezők számára, hogy a lehető legkevésbé rabolják a felhasználók idejét, minden könnyen elérhető legyen, és a közösségi funkciókat is erősítsék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)