Hirdetés

Megmutatta magát a Valorant új ügynöke

|

A Valorant fejlesztői bejelentették az új ügynök nevét, szerepét, és már egy képet is mutattak róla.

Hirdetés

A Valorant következő karaktere Fade lesz, akiről még nem tudunk nagyon sokat, de a fejlesztők már szórják vele kapcsolatosan az apróbb infómorzsákat. Az már kiderült, hogy Fade az Initiator szerepkört gyarapítja majd, így a feladata a szorult helyzetek hathatós felbontása és az ütközetek kezdeményezése lesz.

A képességeinek pontos leírása egyelőre várat magára, de a Valorant közösségi oldalain feltűnt kisvideók alapján valószínűleg megbénítja majd ellenfeleit.

Hirdetés

Egyébiránt nem kell már sokáig találgatnunk: a Riot Games elárulta, hogy a karakter játékmenet videója a Masters Reykjavik döntőjén kerül bemutatásara április 24-én. Addig is legalább kaptunk egy mutatós látványtervet a karakterről:

Érdemes megjegyezni, hogy ennek láttán sokan szóvá tették, hogy a dizájn túl hasonló Reynáéhoz. De valószínűleg oka van ennek, könnyen lehet, hogy testvérek. Mindenesetre Fade sztorijáról is többet megtudunk majd a vasárnapi bemutató után.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)