Hirdetés

Megmutatta magát az EA Monster Hunter-szerű akció-szerepjátéka

|

A Wild Hearts fejlesztéséért a Dynasty Warriors széria készítői felelnek.

Hirdetés

Az EA Originals kifejezetten értékes és hasznos kezdeményezés az Electronic Arts részéről, hiszen ennek köszönhetően olyan gyöngyszemek valósulhattak meg a kiadó támogatásával, mint az Unravel, az It Takes Two vagy éppen a Lost in Random. A következő projekt, ami mögé odaállt az EA, az a Wild Hearts, amelyet a Koei Tecmóval közösen mentorál.

A fantasy elemekkel gazdagon átszőtt akció-RPG fejlesztését a Dynasty Warriors szériát jegyző Omega Force végzi, de eddig nem állt túl sok információ a rendelkezésünkre a játékkal kapcsolatban, egészen mostanáig kedvcsinálót sem adtak ki belőle. Még a Tokyo Game Show során sem ragadták meg az alkalmat. 

Hirdetés

Az alábbi trailer alapján a Wild Hearts le sem tagadhatná, hogy a Monster Hunter franchise ihlette, viszont nincs ezzel semmi baj. Az EA szerint ez lesz az "első AAA vadászélmény egy új generáció számára": a feudális Japán egy fantasy-változatában, Azumában járunk benne, ahol a vadászok a Kemono nevű szörnyekkel szállnak szembe. A csavar az, hogy a közeg ellenére van valamiféle ősi technológia, aminek köszönhetően fejlett fegyvereket és építendő eszközöket is bevethetnek a bestiák ellen. Mindegyikkel kapcsolatban láthattok példákat a legelső előzetesben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A játék a kooperatív élményre épül, akár három játékos is összeállhat majd, hogy együtt vegyék fel a harcot az óriási lényekkel. Az ígéretek szerint az együttműködés zökkenőmentes lesz, és minden platformon támogatják a cross-play-t, a világban pedig találkozhatunk majd más vadászokkal és csatlakozhatunk is  hozzájuk. De aki szeretné, tolhatja majd egyedül is. 

A Wild Hearts 2023. február 17-én fog megjelenni PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re. Az ítélethozatal előtt várjátok meg az október 5-re tervezett gameplay bemutatót is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)