Hirdetés

Megnyitotta kapuit a World of Warcraft: Burning Crusade Classic utolsó raidje

|

Zul'Aman troljjai után most egy kútból előmászó démon várja a klasszikus WoW kalandorait.

Hirdetés

A Blizzard nem csak egy friss kiegészítővel akarja bővíteni a World of Warcraftot a jövőben, de komoly tervei vannak a klasszikus élményeket kínáló verziók kapcsán is. Időközben viszont utolsó, szám szerint ötödik fázisához érkezett a Burning Crusade Classic, ami azt jelenti, hogy már ellátogathatunk Isle of Quel'Danas-ra, ahol pörgethetjük a Shattered Sun Offensive napi küldetéseit, hogy aztán mindenféle jósággal gazdagodjunk.

A The Fury of the Sunwell névre hallgató patch további újdonságai között van még a régi-új, öt főt befogadó Magister's Terrace dungeon, ahol a lerobbant Kael'thas Sunstrider várja, hogy ismét összekalapáljuk. Ennél talán érdekesebb az, hogy kaptunk egy "újabb" 25 fős raidet a Sunwell Plateau képében, ahonnan temérdek lootot vihetünk haza, miután elláttuk a jól ismert bossok baját.

Hirdetés

A raidben olyan bossokkal futhatunk össze, mint Kalecgos, M'uru, illetve a kaland végén váró Kil'jaeden, aki a Sunwellből kilógva igyekszik majd szétzúzni a játékosokat. Persze érdemes lesz kiállni a megpróbáltatásokat, mivel ebből a raidből szerezhetjük meg a Tier 6 szettek öveit, csizmáit és karpereceit, de némi szerencsével egy legendás íj, a Thori'dal, the Star's Fury is valamelyik hős tatyójában landolhat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Külön jó hír, hogy a Sunwell Plateau-ba való belépéshez nem kell előzetesen küldetésekkel vacakolni.

Nálatok pörög még a Burning Crusade Classic? Milyen emlékeket őriztek a régi-új raidről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)