Hirdetés

Megnyugodhatnak azok, akik egy Epic-exkluzív Elden Ringtől féltek

|

Régóta pletykálják, hogy PC-n csak az Epic Games Store-ban lesz majd elérhető a FromSoftware-féle Elden Ring, de a jelek szerint nem ez a helyzet.

Hirdetés

Bár az Elden Ring hivatalos előzetesén is ott virított a Steam logója, sokan mégis arról pletykáltak, hogy végül csak lesz az a pénz, amiért a kiadó Bandai Namco meghajtja a fejét az Epic előtt, és PC-n kizárólag az Epic Games Store-ban csaphatunk le a játékra. 

Ezeket a híreszteléseket viszont most megsemmisítette az a tény, hogy felbukkant a Steamen az Elden Ring adatlapja. Természetesen itt is 2022. január 21-én várható Hidetaka Miyazaki és George R. R. Martin közös játéka.

Hirdetés

Ha szeretnétek, akkor tehát mostantól gond nélkül steames kívánságlistára rakhatjátok az Elden Ringet. Bár egyes oldalakon elkezdtek keringeni a játék vélt rendszerkövetelménye is, a helyzet igazából az, hogy a steames aloldalon ezek az adatok még egyáltalán nem szerepelnek.

A hivatalos gépigény bejelentésére tehát még várnunk kell, mindenesetre az eddig látottak alapján valószínűleg nem fogja nagyon durván megizzasztani a PC-ket az Elden Ring, de a FromSoftware játékainál nem is ezen szokott lenni a hangsúly. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)