Hirdetés

Megnyugtató hírt kaptunk a Hogwarts Legacy és a Gotham Knights kapcsán

|

A WarnerMedia elnöke igyekezett tisztázni a helyzetet a játékok megjelenését illetően.

Hirdetés

A Warner Bros. Interactive azon van, hogy két nagy brandjét is vadonatúj videojátékkal bővítse: míg a DC-családba a kooperatívan és egyedül is játszható Gotham Knights érkezik, addig a Harry Potter franchise a Hogwarts Legacy képében változtathat minket varázslótanoncokká. Csakhogy egyik projekt esetében sem kaptunk biztató híreket az elmúlt hónapokban.

A WB Games Montreálnál formálódó Gotham Knights eredetileg 2021-ben került volna fel a polcokra, ám 2022-re csúsztatták és utoljára októberben láthattunk róla trailert, az Avalanche Software-féle Hogwarts Legacyról pedig egy bennfentes állította, hogy 2023-nál előbb ne számítsunk rá, noha ez később megdőlt. 

Hirdetés

A bizonytalanság érthető módon felütötte a fejét mindkét franchise rajongótáborában, ezért jött jól, hogy a WarnerMedia vezérigazgatója, Jason Kilar Twitteren részletesen ismertette a vállalat 2021 negyedik negyedévi és egész éves eredményeit, majd kitért a jövőbeli terveikre is.

Az HBO Max újabb régióhódításai, a CNN+ elindítása és a mozis premierek (mint a The Batman, a Legendás állatok: Dumbledore titkai és az Aquaman: The Lost Kingdom) mellett példákat hozott a 2022-ben érkező videojátékokra is. A fotókon a Hogwarts Legacy és a Gotham Knights is látható. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Pontos megjelenési dátumot persze nem határozott meg egyikhez sem Kilar, de ha a WarnerMedia vezére 2022-re datálja az említett projekteket, akkor az némileg megnyugtató. Elvileg idén jön a Suicide Squad: Kills the Justice League is, szóval el leszünk látva DC-s játékokkal rendesen. 

Ti melyik címet várjátok nagyon ezek közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)