Hirdetés

Megnyugtató részletek derültek ki a Gotham Knights-ról

|

A fejlesztők több dolgot is tisztáztak, eloszlatva a Gotham Knights miatt aggódók kételyeit.

Hirdetés

Pár napja a DC Fandome során mutatkozott be a WB Games Montréal legújabb játéka, a Gotham Knights, amely igencsak különleges koncepcióval bír. A sztori Batman halála után játszódik, amikor a Denevércsalád négy tagja, Batgirl, Nightwing, Red Hood és Robin egyesítik erejüket Gotham City megmentésének érdekében. Szükség is van erre, hiszen olyan ellenfelek fenyegetik a várost, mint például a rejtélyes Baglyok Bírósága

Hirdetés

Persze sok részlet még homályos a játék kapcsán, de a stúdió vezető producere, Fleur Marty igyekezett megválaszolni közülük párat az amerikai IGN-nek adott interjújában. Mivel a digitális esemény során villantott gameplay tartalmazott szerepjátékos elemeket is, megindult a találgatás a fórumokon, hogy vajon a Warner Bros. a "játék mint szolgáltatás" üzleti modell jegyében képzelte-e el a WB Games Montréal izgalmasnak ígérkező projektjét.

Marty szerint nem ezt a modellt szem előtt tartva zajlik a fejlesztés. Bár van benne képességfa (minden karakternél különböző), készíthetünk felszereléseket és meghozhatunk döntéseket is, azonban a Gotham Knights nem a játék mint szolgáltatás elvét fogja követni. Arra viszont tett utalást, hogy a megjelenés után tervezik bővíteni a sztorit és a játék világát további tartalmakkal. 

Marty azt is elárulta, hogy a Gotham Knights egy önálló történettel rendelkezik, amelyet végigjátszhatunk teljesen egyedül, internet nélkül is, sőt egyetlen hőst irányítva is, a rendszer nem fog rá kötelezni, hogy váltogassunk a karakterek között. Természetesen kooperatívan is átélhetjük az élményt, ráadásul választásra sem kényszerülünk, mivel mindkét játékos választhatja ugyanazt az igazságosztót - úgy tervezték az egyes hősök képességfáját, hogy lehetővé váljanak különböző mutációk, így akár két eltérő képességszettű Batgirl is harcolhat egymás mellett. 

A Gotham Knights megjelenése valamikor 2021-ben várható PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)