Hirdetés

Mégsem a hírhedt DRM lesz a PC-s Assassin's Creed: Revelations-ben

|

A Ubisoft meggondolta magát, és nem az internetkapcsolatot igénylő másolásvédelmet fogja használni.

Hirdetés

A 2010 elején bemutatkozott, állandó internetkapcsolatot igénylő hírhedt másolásvédelemmel kapcsolatban a mai napig kétségei vannak a Ubisoftnak.

Ennek ellenére van olyan játéka, aminél alkalmazza, gondoljunk csak a nem rég megjelent Driver: San Franciscóra vagy az Eric Chahi által életre keltett From Dustra. Akik ellenzik az efféle DRM-eljárást azonban örülhetnek, ugyanis a korábbi bejelentés ellenére az Assassin's Creed: Revelations hanyagolni fogja, ahogy az az előző epizód, az Assassin's Creed: Brotherhood esetében is történt. A játék PC-s verziója december másodikán kerül a boltok polcaira, a konzolos verziókról szóló tesztünket a jövő hét csütörtökön megjelenő novemberi GameStarban találhatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)