Hirdetés

Mégsem bukott meg az Avatar játék

|

Hónapok óta hallgatjuk az Ubisoft sirámait, hogy mi vezethetett az Avatar adaptáció bukásához. Utóbb derült csak ki, hogy nem is beszélhetünk bukásról.

Hirdetés

Valamit nagyon benézhetett az Ubisoft vezetősége, hiszen még Yves Guillemot nagyfőnök is azt hangoztatta, hogy a film kései bemutatása miatt lecsúsztak a karácsonyi szezonról, nem alakult ki akkora felhajtás a játék körül, mint kellett volna, s ezt bizony nem tett jót a multiplatform Avatar: The Game eladásainak.



Mese habbal, jelenthetjük ki most már meglehetős magabiztossággal, lévén Arvind Bhatia, a Sterne Agee elemzője számításai szerint megközelítőleg 2,7 milló Avatar: The Game kópia talált már gazdára, ráadásul a film közelmúltban debütált DVD és Blu-ray kiadásai ismét az érdeklődés középpontjába állíthatják a játékot.


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)