Hirdetés

Mégsem jelenik meg idén a PlayStation 5 egyik legjobban várt játéka

|

Jövő héten várhatóan kiderül, miből válogathatunk majd a PlayStation 5 startjakor, de egy címet lehúzhatunk a listáról.

Hirdetés

Szeptember 16-án, este 10-kor indul a következő PlayStation 5 bemutató, és bár egyelőre nem ígérte meg a Sony, hogy bejelenti az új konzolok árát vagy megjelenési dátumát, mivel a konkurencia már lépett, nincs értelme tovább várni. Körülbelül két hónap lehet még hátra az új generációs tartjáig, addig kellene kiderülnie, milyen játékokból tudunk majd válogatni, ha nem csak a visszafelé kompatibilitást szeretnénk kihasználni.

Hirdetés

A júniusi Future of Gaming esemény során jó néhány játék bemutatkozott, de volt egy újdonság, ami különösen megragadta a közönség figyelmét. Ez az Ember Lab projektje, a Kena: Bridge of Spirits, mely a korábbi tervek szerint még idén megjelent volna, azonban az otthoni munkavégzésre való átállás miatt lelassult a fejlesztés, és a csapat úgy döntött, 2021 első negyedévére tolja a megjelenést. Úgy látták, mind a játék minősége, mind a fejlesztők egészsége szempontjából ez a helyes döntés.

A hátralévő időben azért kapunk majd új infókat. A játék PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re készül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)