Hirdetés

Mégsem jön a Doom Eternal Invasion módja, helyette más tartalmat kapunk

|

Szomorú, hogy nem lehet majd démonként más játékosokra vadászni, de a vigaszdíj sem rossz.

Hirdetés

Törölte a korábban ingyenesen érkező tartalomként bejelentett Invasion módot a Doom Eternalt fejlesztő id Software. Helyette egy horda mód érkezik, amit szintén ingyenesen kapnak majd a játék tulajdonosai.

Az Invasiont eredetileg a Dark Souls inspirálta, vagyis a játékosok mások kampányába csatlakozhattak volna be, hogy démonbőrbe bújva levadásszák ellenfelüket.

Hirdetés

A fejlesztés azonban nehézkesen ment, melyben a koronavírus okozta munkarend változás is alaposan közrejátszott. Az Id Software ezért nagyrészt otthoni munkavégzésre állt át, és inkább a teljesen egyjátékos élményt kínáló horda módra fókuszál, továbbá az átdolgozásra váró Battlemode is a csapat várólistáján van.

"Ezeket a tényezőket szem előtt tartva úgy döntöttünk, hogy inkább a teljesen újként ható horda módra fókuszálunk az Invasion helyett."

Az Id Software további részleteket majd az augusztusi QuakeConon tervez elárulni arról, hogy milyen tartalmak érkeznek még a jövőben a Doom Eternalhoz.

Miután az elmúlt időszak egyik legnagyobb felvásárlásának keretén belül a Bethesda csatlakozott az Xbox családhoz, a Doom Eternal is elérhető lett az Xbox Game Passben, ami egy remek alkalom arra, hogy mindenki pótolja, aki eddig nem játszott volna a legendás széria legújabb darabjával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)