Hirdetés

Mégsem lesz idén a Game Pass része az EA Play PC-n

|

Rossz hír azoknak, akik arra számítottak, hogy már idén olcsón juthatnak hozzá a FIFA-hoz vagy a Star Wars Jedi: Fallen Orderhez a Game Pass for PC keretében.

Hirdetés

Bár az Xbox One és Series X|S tulajok már az új generáció megjelenése óta élvezhetik az EA Play előnyeit is, ha előfizetnek az Xbox Game Pass Ultimate-re, a PC-s közönségnek egyelőre még várnia kell.

Bár eredetileg még idén debütált volna az EA szolgáltatása a Game Pass for PC-ben is, a Microsoft most bejelentette, hogy erre valamikor 2021-ben kerülhet csak sor.

A cég egy blogbejegyzésben részletezte, hogy a korábbi bejelentésekkel ellentétben most kénytelenek a jövő évre csúsztatni az EA Play debütálását előfizetéses szolgáltatásukban, ugyanis szükségük van még egy kis időre.

Hirdetés

Így szól a közlemény:

"Azért léptünk partnerségre az Electronic Arts-cal, mert ők is olyan elkötelezettek, mint mi, annak tekintetében, hogy segítsenek az embereknek és közösségeknek a remek játékok felfedezésében. Emiatt tudtuk, hogy kiváló élményeket nyújthatnánk a tagoknak, ha együtt dolgozunk. Annak érdekében, hogy ebben az esetben is érezhető legyen az »Xbox Game Pass-élmény«, több időre van szükségünk."

A bejegyzést azzal zárják, hogy jövő év elején érkeznek majd újabb részletekkel azzal kapcsolatban, hogy mikor kerül bele a PC-s Game Passbe az EA Play is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)