Hirdetés

Mégsem kell 150 GB hely a Marvel's Guardians of the Galaxy PC-s változatának, de így is sokat kér

|

Korábban még úgy volt, hogy a Square Enix játéka 150 GB szabad helyet foglal majd el.

Hirdetés

A Marvel rajongók számára az idei év talán legjobban várt megjelenése az Eidos Montréal újdonsága, a Marvel's Guardians of the Galaxy, amely nemcsak eltörölheti azt a szégyenfoltot, ami a Square Enix becsületén esett a Marvel's Avengers után, hanem egy szórakoztató sztorit is elmesélhet a galaxis legstílusosabb őrzőivel. A projekt pedig a célvonalban van: nemrég megérkezett az utolsó trailer és pár napja a gépigényre is fény derült, csakhogy az tartalmazott egy fájdalmas követelményt. 

Hirdetés

Eredetileg a Marvel's Guardians of the Galaxy 150 GB szabad helyet követelt magának PC-n, míg konzolon elvileg beéri ötvennél is kevesebbel. Noha a játékosok a Call of Duty miatt fel vannak készülve a vad dolgokra méret tekintetében, de ott több játékmód is van, A galaxis őrzői videojáték viszont egy sima egyjátékos kampányt kínál, így semmi sem indokolja a 150 GB-ot.

A számos, képzeletben és a valóságban is széttárt kart az illetékesek is érzékelhették, ugyanis a játék Twitter-fiókjának közleménye szerint frissítették a PC-s változat végleges méretét. A csapat az optimalizálás utolsó szakaszában van, így megerősíthetik, hogy a fájlok mérete körülbelül 80 GB lesz induláskor. 

Valószínűleg ebbe nem számít bele a szokásos első napi patch, de ez már jóval barátibb szám a 150-nél. Hogy az október 26-án érkező játék szlogenjével éljünk: "You got this. Probably."

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)