Hirdetés

Mégsem kell 30 dollárt fizetni, ha a WoW Classic mindkét változatában játszanánk ugyanazzal a karakterünkkel

|

A rajongói felháborodást követően a Blizzard enyhített a helyzeten, de azért még így sem lesz ingyenes a szolgáltatás.

Hirdetés

Most már nem kell sokat várni arra, hogy visszatérhessünk Outlandre, hiszen június 1-jén befut a World of Warcraft: Burning Crusade Classic, ami valószínűleg ismét rengeteg régi és új játékost csábít majd vissza a Blizzard fantasy univerzumába. A klasszikus kaland eléréshez továbbra is elegendő lesz egy aktív előfizetés vagy valamennyi játékidő, viszont az extra apróságokat tartalmazó kiadás miatt már kinyithatjuk a pénztárcánkat, és azért is fizetnünk kell, ha egy jelenlegi karakterünkkel egy vanilla és egy TBC-s szerveren is szeretnénk játszani.

Hirdetés

A játékosok alaposan ki is akadtak többek között a 30 dollárért kínált klónozás miatt, így érthető is, hogy a Blizzard időközben már reagált az ügy kapcsán. Méghozzá egyből egy árcsökkenést jelentett be a stúdió, ugyanis egy, a hivatalos fórumon lévő posztból kiderült, hogy a karakterklónozás ára végül 15 dollár lesz, ami a magyar valutába átszámolva picit több mint 4000 forintnak felel meg. A rajongók visszajelzései tehát a jelek szerint célba értek, habár annak valószínűleg többen örültek volna, ha teljesen ingyenessé válik a szolgáltatás.

A játékosok egyébként a jövő héten megérkező pre-patch után dönthetik el, hogy szeretnék-e továbbvinni karakterüket a kiegészítővel felturbózott szerveren, vagy esetleg maradnának a vanilla érában. Ekkor élhetnek a klónozás lehetőségével azok, akiket érdekelnek a kiegészítő tartalmai, de a klasszikus Azeroth-ot sem szívesen hagynák hátra karakterükkel.

Ti klónozzátok majd valamelyik karaktereteket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)