Hirdetés

Mégsem kell a Battlefield 2042 drágább kiadása az ingyenes frissítéshez

|

Sőt, annak is érdemes a játék új generációs változatát megvenni, aki régebbi konzolon játszik, de tervezi a váltást.

Hirdetés

Már éles a Battlefield 2042 bétája, amit egyelőre csak azok érhetnek el, akik előrendelték a játékot vagy rendelkeznek EA Play-előfizetéssel, de hamarosan a többieknek is lehetősége nyílik még a megjelenés előtt belekóstolni a modern háborúsdiba.

A DICE lövöldéje esetében is elérhető lesz az a frissítési opció, amivel átrakhatjuk a játékot az előző generációról a mostanira, de az EA változtatott némileg ennek részletein.

Hirdetés

Korábban úgy volt, hogy csak akkor kapjuk meg az ingyenes frissítés lehetőségét, ha a picit drágább Gold vagy Ultimate Editiont vesszük meg. Szerencsére időközben változtak a feltételek, és azok is díjmentesen megszerezhetik az új generációs verziókat, akik digitálisan vásárolják meg a Standard kiadást, de csak akkor, ha az újabb változatra fizetnek be.

A digitális Standard kiadás PlayStation 5-ös, Xbox Series X-es és Series S-es verziója úgynevezett Cross-Gen Bundle, aminek hála előző generációs gépeken, tehát PlayStation 4-en és Xbox One-on is játszhatjuk a Battlefield 2042-et. Így tehát nemcsak akkor érdemes ezt a csomagot választani, ha új konzolt szeretnétek venni a jövőben.

Sajnos úgy tűnik, hogy a játék dobozos példányai esetében nem elérhető a lehetőség.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)