Hirdetés

A Végzet hegyének tüzes katlanába vetette A Gyűrűk Ura MMO-t az Amazon

|

Nem sikerült megegyeznie a Tencenttel, amelynek lassan mindenhez köze lesz a videojáték-iparban.

Hirdetés

Tavaly év végén még azzal kapcsolatban találgatott mindenki, hogy mikor érkezhet az Amazon Games gondozásában a The Lord of the Rings MMO. Nos úgy tűnik, hogy az akkor 2022-re várt játék érkeztére hiába is számítunk, egyáltalán nem fog elkészülni.

Egy beszámoló szerint a fejlesztéssel megbízott Athlon Games nem folytatja a munkálatokat, miután a stúdiót birtokló Tencent és az Amazon között megszakadtak a tárgyalások.

Hirdetés

Az Amazonos szóvivője is nyilatkozott a témával összefüggésben, ő egyértelműen a csalódottságát fejezte ki:

"Sajnos nem sikerült megegyeznünk a részletekről a játékkal kapcsolatban. Szeretjük a The Lord of the Rings IP-t, ezért csalódottak vagyunk, hogy nem készíthetjük el a játékot a közösségnek."

Ugyan a hír szomorú, nagy meglepetésként talán senkit nem ér. Az Amazon együttműködőse más vállalatóriásokkal sosem ment könnyen, ez alól pedig természetesen a Tencent sem kivétel. Ha ehhez hozzávesszük, hogy az Amazon Game Studios eddig is nagyon könnyen engedte el több kiemelt játékának a kezét, gondolunk itt például a Breakaway-re és a Crucible-re, akkor már értjük is, hogy miért mehet egy A Gyűrűk Ura MMO is a kukába.

Most úgy tűnik, hogy a 2014-ben alapított Amazon Game Studios első játéka, sok halogatás után, az augusztusban megjelenő New World lehet. Mi nagyon szurkolunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)