Hirdetés

Mégsem lesz PlayStation-exkluzív a Quantum Error

|

Izgalmasnak tűnő PlayStation-exkluzív címet veszített el a Sony, a Quantum Error más platformon is tiszteletét fogja tenni.

Hirdetés

Utoljára a digitális gamescomot indító Future Games Show-n láthattuk az akkor még PlayStation-exkluzív címként kezelt Quantum Errort, most viszont kiderült, hogy a TeamKill Media horrorjátéka végül Xbox Series X (és ezáltal Xbox Series S) konzolokra is meg fog jelenni. Ennek örömére kaptunk egy új előzetest is.

A Quantum Error történetéről egyelőre annyit tudunk, hogy a játékos egy Jacob Thomas nevezetű tűzoltószázados bőrébe bújhat, és társával, Shane Costával együtt egy San Francisco közelében lévő kutatóbázisról kell kimentenie az embereket. A mentőakció persze elég hamar horrorkalandba csap majd át.

Hirdetés

Az "Xbox Series X Teaser" címet viselő friss kedvcsináló videó ugyan nem mutat sokat a játékból, de a lényeg benne van: a Quantum Error a Microsoft next-gen konzoljára is meg fog jelenni. Megjelenési dátum tekintetében viszont nem lettünk okosabbak, továbbra sem tudjuk, hogy a TeamKill Media mikor tervezi piacra dobni a játékot, illetve még mindig itt a nagy kérdés: vajon egyszer PC-re is kiadják majd a Quantum Errort?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)