Hirdetés

Mégsem mutat nekünk új S.T.A.L.K.E.R. 2 gameplayt a következő Xbox esemény

|

Korai volt az öröm, de azért így sem maradunk S.T.A.L.K.E.R. 2 tartalom nélkül.

Hirdetés

Pár napja jelentette be a Microsoft, hogy március 26-án, délután 5-kor az ID@Xbox Indie Showcase keretében több mint 100, független fejlesztőknél készülő játék mutatja meg magát.

Trailereket és gameplay bemutatókat ígértek olyan játékok kapcsán, mint a Second Extinction, a The Ascent és a S.T.A.L.K.E.R. 2, ám az eredeti és gyorsan korrigált közlemény megfogalmazása félreérthető volt, a rajongók pedig azonnal vitték a hírét annak, hogy közeleg a S.T.A.L.K.E.R. 2 gameplay videója. 

Hirdetés

Viszont ahogyan arra a stúdió felhívta a figyelmet a hivatalos S.T.A.L.K.E.R. Twitteren, valójában nem teljesen ez a helyzet. A fejlesztők szerint március 23-án lesz a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of the Chernobyl megjelenésének évfordulója, amit tavaly a játék motorjával készült képekkel ünnepeltek, idén pedig - a tizennegyedik kapcsán - egy kulisszák mögötti videóval készültek a Microsoft műsorára, amelyben helyet kapott némi in-game prezentáció is, ám ennél többet nem terveztek mutatni a stream során. Klasszikus gameplay anyag tehát nem lesz, videó azonban igen, szóval így is érdemes lesz követni a livestreamet. Addig is kaptunk pár pofás screenshotot hangolódni: 

A GSC Game World azért hozzátette, hogy ne csüggedjenek a rajongók: nagy és hangos bejelentésekkel készülnek az év hátralévő részében. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)