Hirdetés

Mégsem támogat egy mérföldkőnek számító funkciót PC-n a Scorn

|

Sokan megörültek, ám csak egy félreértésről volt szó.

Hirdetés

Amikor a Microsoft bemutatta a Windows 11-et, az egyik fő funkciójaként jelölte meg a DirectStorage-t, amivel Xbox Series gépeken és valamikor majd PC-n is elképesztően kicsire lehet majd szorítani a betöltési időket. Azért a feltételes mód, mert Windows 11-en még mindig nem elérhető a technológia, vagyis még nem jelent meg olyan játék, amelyik támogatná.

Nagy volt hát az öröm, mikor a Scorn hivatalos Twitter-profilján megerősítették, hogy az Xbox Series gépek mellett PC-n is támogatott a DirectStorage.

Hirdetés

Az Ebb Software még szeptemberben közölte az információt, ami futótűzként terjedt szét az interneten, hiszen a játékosok már nagyon várják, hogy végre PC-n is megtapasztalhassák a gyorsabb töltési időket, most azonban úgy tűnik, kár volt a gőzért.

Tegnap újabb poszttal jelentkeztek a játék profilján, amiben leírják, félreértés történt, a DirectStorage-támogatás csak Xboxon lesz elérhető.

A Scorn, ha minden a tervek szerint halad, a mai napon érkezik PC-re és Xbox Series gépekre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Címkék: #scorn
Platformok: PC Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)