Hirdetés

Megsértődött az EA

|

Egy cégnek is lehetnek érzései. Egy németországi konferencia során "ledisznózták" a céget, az EA pedig bocsánatkérést követel.

Hirdetés

Igen kérem, az EA-nál is csak emberek dolgoznak, akik érző ember lények. A cég általában szó nélkül tűri a kritikákat, amelyek nagy része - valljuk be - jogosnak tűnnek az egyszeri gamer számára. A Münchenben tartott - enyhe célzásértékkel Computer Game and Violence névre hallgató - konferencia során azonban az egyik résztvevő túl messzire ment az EA szerint. Egy tüzes hölgyike - Regina Pfeiffer - aki alapvetően nagy játékellenző, felháborodását fejezte ki, hogy "nem tudja beperelni azt a disznó céget, mert nem német." Természetesen csak azért, mert az ártatlan német gyermekek agresszívvá válnak a sok szeméttől amit a kiadók gyártanak. Bezzeg egy konferencia során habzó szájjal sértegetni őket, az civilizált viselkedés, ugye? Az EA reakciója a következő: " Mivel úgy látszik Mrs. Pfeiffer teljesen elveszítette az önkontrollját, javasoljuk neki, hogy mielőbb kérjen bocsánatot tőlünk, főleg ha szeretné, hogy esetleg még valaki komolyan is vegye kijelentéseit a jövőben." Alapvetően nem vagyok nagy EA fan, de az ilyen játékellenes makikkal szemben teljes támogatásomat élvezik, főleg, hogy a kiadó talán meg is reformálja magát, és eztán jó játékokat is szállít majd nekünk. Tényleg hihetetlen, hogy egyes emberek mit meg nem engednek maguknak a játékiparral szemben. Jack Thompson ment, de úgy látszik követői vannak. Esetleg gondolkodjanak el egy kicsit, milyen példával szolgálnak ők, az ifjúság számára, amikor kultúráról, és civilizált viselkedésről van szó.

eapig.jpg
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)