Hirdetés

Megszakítják a kapcsolatot a reddites közösséggel a Battlefield 2042 fejlesztői

|

Vajon néhány napon belül a közösségre is ráfogja az EA a Battlefield 2042 sikertelenségét?

Hirdetés

Elképesztően kínos kezd lenni az egész helyzet a Battlefield 2042 körül. A megjelenéskor hamar világossá vált, hogy a játék közel sincs olyan állapotban, mint amilyennek a közösség szerette volna, az EA és a DICE azonban gyorsan reagált és millió ígéretet tettek, hogy rendbe teszik a kódot, finomítanak az élményen és persze számtalan tartalmi bővítést is kapunk.

Még mindig számos alapvető funkció hiányzik a játékból, a teljesítmény továbbra is kritikán aluli és az első szezon indulását egészen nyárig eltolták, addigra azonban jó eséllyel már senki nem fog játszani a játékkal.

A közösség közben aláírásgyűjtésbe kezdett, hogy visszakaphassák a pénzüket, az EA pedig mindenkire ráfogná a játék bukását, csak épp a saját felelősségét nem ismeri el.

Hirdetés

A játék koporsójába újabb szöget ütött minap a DICE közösségi kapcsolattartója. Adam Freeman Twitteren jelentette be, hogy a továbbiakban nem kommunikál a Battlefield 2042 Reddit közösségével, az ugyanis már tolerálhatatlanul toxikussá vált.

A rajongók frusztrációja teljesen érthető, a DICE pedig egyelőre semmilyen radikális változást nem tudott eszközölni, hogy a játékosoknak legyen oka újra elővenni a Battlefield 2042-t. Freeman azért hozzátette, hogy az építőjellegű kritikákat és visszajelzéseket továbbra is figyelni fogják, reakciókat azonban ne várjon a jövőben a közösség.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)