Hirdetés

Megszállta a rendőrség a Bungie irodáit

|

Egy bepánikolt járókelő kihívta a rendőrséget, amikor egy szerinte AK-47-el mászkáló alakot vélt felfedezni a Bungie irodaépületében.

Hirdetés

Manapság nagy divat a cosplay, és adódtak már ebből félreértések is. A nagyon élethű öltözetek gyakran megtévesztik a videójátékokat nem ismerő embertársainkat, és nem restek a rendőrséget is értesíteni egy-egy vadabb cucc láttán.

Így járt a Bungie stúdió is, ahol az egyik alkalmazott a Halo játékokból ismert Sniper Rifle modelljét vitte éppen a raktárba. Egy járókelő felfigyelt a hatalmas fegyverre, majd azonnal hívta a 911-et. A helyszínre érkező öt rendőrtiszt szerencsére hamar kiderítette, mi is a helyyzet, majd azt javasolta a Bungie-nak, hogy legközelebb dobozban szállítsák a kellékeket...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)