Hirdetés

Megszépül a NieR: Automata fejlesztőinek új játéka, a Babylon’s Fall

|

Sokkal részletgazdagabbá válik az olajfestményeket idéző látványvilág.

Hirdetés

A Bayonetta-szériát, az Astral Chaint és a NieR: Automatát is elkészítő PlatinumGames még a 2018-as E3-on villantotta meg először a Babylon's Fallt, így már több mint három éve várunk a Square Enix zászlaja alatt kalapált akció-RPG-re

A csapat legutóbb az idei E3-on engedett nyilvános bepillantást a PlayStation 4/5-re és PC-re érkező alkotásba, július óta viszont gőzerővel zajlott a játék zárt bétája, melynek nemrég fejeződött be a második szakasza. A tesztekből tanulva pedig a fejlesztő most bejelentett egy fontos változtatást.

Hirdetés

Sokan kritizálták ugyanis a játék olajfestményekre hajazó grafikáját a túlzott elmosás miatt, ami a kritikák szerint már a láthatóságba is komolyan belezavart. A PlatinumGames ezért arról adott hírt a Beta Phase 2 zárójelentésében, hogy a következő fázisra átdolgozzák a megjelenést, részletgazdagabb grafikával felvértezve a Babylon's Fallt.

Az alábbi képeken egymás alatt látható a korábbi és az új külcsín:

Ezenfelül pedig a kardos harcon is igazítanak egy kicsit, amiről egy nem nyilvános videót is megosztott a stúdió. A béta következő köre a tervek szerint november 15-én veszi kezdetét, a megjelenési dátum viszont továbbra is titok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)