Hirdetés

Megszépül és új páncélosokat kínál a szülinapos World of Tanks Blitz

|

Már hétéves a World of Tanks mobilra tervezett, de PC-n is elérhető kisöccse.

Hirdetés

Mióta 2014-ben elrajtolt, 170 milliónál is több letöltésig jutott a World of Tanks Blitz, mely egész júniusban a szülinapját ünnepli, mégpedig a játékiparban megszokott módon, tehát különféle meglepetésekkel készülve a rajongók számára. (Apró érdekesség, de a Wargaming statisztikája szerint a magyarok mintegy 920 ezer letöltéssel járultak hozzá a játék sikeréhez.)

E jeles alkalomból a hónap közepén elindul az Blitzland hadművelet (természetesen battle pass is tartozik az eseményhez), ami azt jelenti, hogy egy tematikus vidámparkban 14-e és 21-e között a Shooting Gallery-ben, június 21-e és 28-a között pedig a Strenght-o-Meterben játszva egyedi Tier V-ös Pz. IV Gargoyle, valamint Tier VII-es Kunze Panzer harckocsikat nyerhetünk. Sőt, június 21-én egy hétre még a szuvenírbolt is kinyílik.

Hirdetés

Ennél az ünnepi eseménysorozatnál nagyobb hatású azonban a 8.0-s frissítéssel érkezett grafikai ráncfelvarrás, minek következtében a World of Tanks Blitz páncélosainak felfüggesztése élethűbben viselkedik, valamint részletgazdagabb textúrák váltották fel az eddigieket.

És hogy teljes legyen a vizuális orgazmus (ne feledjük, alapvetően mobilos címről beszélünk) a tankok mostantól a környezetüktől függően koszosak vagy hóval borítottak lehetnek, hogy aztán egy fürdő után ismét újonnan csillogjanak. Mivel 370 harcjárműről van szó, a most elkezdődött grafikai tuning teljes körű alkalmazása időt vesz igénybe, szakaszosan kerítenek rá sort a fejlesztők.

Végezetül essék még szó a szülinapi frissítés másik jelentős hozadékáról, ugyanis négy új amerikai páncélossal gyarapodik a kínálat. Ezek a VII-as és X-es Tier közötti harckocsik egy 1953-as kísérleti program soha meg nem valósult, ergo hadrendbe sem állított konstrukciói.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)