Hirdetés

Megszűnik a Black Rock Studios

|

Az utóbbi évek egyik legjobb autóverseny-játékának fejlesztője is kénytelen abbahagyni pályafutását.

Hirdetés

Persze mindenki maga döntse el, a Split/Second vagy a Pure mennyire nyerte el tetszését, mindenesetre számomra ez a két játék rengeteg kellemes percet okozott akár egyedül, akár a haverokkal játszottam.

 

A Brighton központú, 40 fős fejlesztőbrigád, a Black Rock Studios sajnálatos módon bezárni kényszerül, erősítette meg a Disney. Májusban is voltak elbocsátások a cégnél, azonban nem gondoltuk volna, hogy ez lesz a vége. A Black Rock dolgozott egy projekten, melynek fejlesztését a Disney szintén beszüntette. A korábbi elbocsátásokból két új stúdió is megalakult, ezek a Roundcube Entertainment, illetve a ShortRound Games. Reméljük a cég dolgozói hamarosan el tudnak helyezkedni, és folytathatják azt, amit eddig is remekül csináltak.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)