Hirdetés

Megszűnik a Kingdoms of Amalur: Reckoning támogatása

|

Búcsúzkodnak a fejlesztők, a beígért javítás már nem készül el.

Hirdetés

A néhány napja nyilvánosságra került előzmények ismeretében nem is számíthattunk másra, minthogy sem további letölthető tartalmak, sem patch-ek nem érkeznek már a Kingdoms of Amalur: Reckoninghoz.



Ian Frazier vezető tervező elnézést kér a vásárlóktól, amiért terveikkel ellentétben nem sikerül elkészíteni a javításokat. Olyan külső okok miatt, amelyeket nem áll módjában megnevezni, váratott magára az engedély egy PC-s javítás elkészítéséhez. A másik két változathoz hozzá sem nyúlhattak, hiába szerettek volna.



A már soha el nem készülő patch a hibák kiküszöbölése mellett olyan hasznos fejlesztéseket tartalmazott volna, mint az átdolgozott kamerakezelés és két új nehézségi mód.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)