Hirdetés

PSP-n hamarosan senki sem fog tudni játékokat vásárolni

|

A Sony kézikonzolján rövidesen nem lesz elérhető az áruház, de ennek ellenére is megoldható a játékokat beszerzése a készülékre.

Hirdetés

A japán gyártó a mikrokonzolja, a Playstation TV forgalmazásának leállítása után a PSP áruházát lövi le. Európában és Ázsiában már 2014 szeptembere óta elérhetetlen, de most már Észak-Amerikában sem fognak tudni a játékosok a kis készülékükkel bevásárolni a kézikonzolra fejlesztett címeket.

Március 31-től már nem lesz hozzáférhető a PSP Store, de ettől függetlenül az áruház weboldaláról bármikor megvásárolhatóak PSP játékok, és az eddig beszerzett címekkel együtt gond nélkül le is lehet tölteni őket. Sőt, a játékon belüli vásárlások is megmaradtak, csak maga az áruház tűnik el. A Sony nem adott magyarázatot a PSP Store megszüntetése kapcsán.

Ti használtok még egyébként PSP-t vagy már régen áttértetek a Vitára? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)