Hirdetés

Megszűnik a The Sims 2 támogatása

|

Az EA pár napon belül megszünteti a The Sims 2 támogatását, viszont egy komoly ajándékkal köszöni meg a játékosok a tíz éves kitartásukat.

Hirdetés

A The Sims 2 mára már klasszikussá vált és hatalmas szerepe volt abban, hogy sokan ekkora izgalommal várják a The Sims 4 megjelenését.

A The Sims 2 viszont már tíz éves, ezért az Electronic Arts úgy döntött, hogy nyugalmazza ezt a remek játékot és megszünteti a technikai támogatását. Ahogy azt a játék tulajdonosainak küldött emailben jelezték, ez július 22-vel bezárólag meg is történik, de ezzel együtt azért van ok az örömre is.

A Electronic Arts bejelentette, hogy minden olyan The Sims 2-t, amit a játékosok regisztráltak az Originen keresztül, felturbóznak egy úgynevezett Ultimate Collection verzióra, ami az összes eddig megjelent kiegészítőt és az utóbbi években kiadott csecsebecsét tartalmaz. Ha emlékeztek, ez nem kevés tartalom.

Az átírás teljesen ingyenes és az EA szerint "az elkövetkezendő öt napban mindenkinek ott lesz az Origin játékai között a The Sims 2 Ultimate Collection", ami egyébként nem is került külön forgalomba a digitális boltban.

Ti játszottatok a The Sims 2-vel? Vannak szép emlékek, vagy csak a kiegészítőtelepítés borzalmai élnek bennetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)