Hirdetés

Megszűnik az Xbox Live támogatása

|

Nem kell megijedni: csak a régi, első generációs boxokra vonatkozik a bejelentés.

Hirdetés

Látom magam előtt, ahogy az Xbox360 tulajok lélekszakadva scrollozzák lefelé a cikket, hogy minél előbb és részletesebben kihámozzák belőle a valós mondanivalót.

Nos, nem kell megijedni, csak a régi Xbox felhasználókat érinti a Microsoft bejelentése, miszerint 2010. április 15-én leáll a szolgáltatás, így aki online játszik az ősöreg klasszikussal, sajnos, vagy nem sajnos: tovább kell lépnie.

Így tehát válaszút elé áll az Xbox társadalom: vagy online tovább, és upgrade egy 360-ra, vagy maradnak az offline cuccok.

Alapvetően a Halo2 online közösségét érinti érzékenyen a Live beszüntetése Xbox-ra, mivel tekintélyes tagszámmal büszkélkednek világszerte a mai napig.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)