Hirdetés

Megszűnik ugyan a fejlesztőcsapat, de érkezik a Forspoken első kiegészítője

|

A Square Enix menetrend szerint szállítja a beígért tartalmakat.

Hirdetés

Már a Square Enix is kénytelen volt beismerni, hogy csalódáskeltő volt a januárban megjelent Forspoken teljesítménye, és azt is megtudtuk, hogy ennek következtében a fejlesztő Luminous Productions beolvad a kiadó más stúdióiba, viszont a megjelenés utánra tervezett tartalmakat még befejezik.

Május 26-án jelenik meg az első DLC, az In Tanta We Trust, amiben ismét Frey Holland a főszereplő, azonban az események 25 évvel azelőtt játszódnak, hogy a New York-i hölgy megérkezett volna Athia világába.

Hirdetés

A történet középpontjában a Purge of Rheddig néven ismert csata áll, ami Athia összeomlását és a Tanták bekattanását okozta. Az egy rejtélyes hangot követve a múltba utazó Freynek új erők állnak rendelkezésére, és Tanta Cinta is segíti őt a harcokban. Természetesen új helyszínek is várnak rá.

A játék Digital Deluxe változatának vásárlói már május 23-ától elkezdhetnek játszani.

A Luminous Productions május 1-jével szűnik meg, ezt követően valószínűleg a játék támogatása is véget ér. Az In Tanta We Trust volt a Forspoken egyetlen beígért DLC-je.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)