Hirdetés

Megtalálhatták a The Witcher 3 Cirijét a Cyberpunk 2077-ben?

|

A rajongók most úgy gondolják, hogy megtalálták az Cintrai Oroszlánfiókot a játékban, noha nem egyértelmű hogy valóban egy utalásról van-e szó.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077 döcögős rajtja ellenére azért rengetegen bújják Night City utcáit és keresik a rejtett tartalmakat, utalásokat, easter eggeket. A rajongók leginkább a CD Projekt Red korábbi alkotásaira a The Witcher játékokra vannak kihegyezve, most pedig többen azt gondolják, hogy megtalálták Cirit is a kaland egy pontján. 

No a stúdió valóban elrejtette a The Witcher 3 főhősnőjét egy magazin címlapján, de ez nem jelenti azt, hogy a játékban valóban benne van a fehér hajú trónörökös. Ennél sokkal elvontabb módon is megtalálták azonban a lányt a rajongók.

Hirdetés

A játék egy pontján ugyanis V egy fecskét lát a Badlands régióban, ami azért is furcsa, mert a Cyberpunk lore szerint a zoonotic vírus terjedését megelőzendő, Night City tanácsa úgy döntött, hogy minden szárnyast megölet a város 18 mérföldes körzetében. Ezért a játék során nem sok madárral találkozhatunk.

Aki viszont egy kicsit ismeri a The Witcher történeteket, az tudja, hogy a fecske egy nagyon fontos jelkép mind a játékokban, mind a könyvekben. Az ősi nyelv Ziraelnek hívja a madarat, ebből származik az Cirilla is, mely Ciri teljes neve. A könyvekben és játékban is gyakran utalnak fecskeként a lányra, emiatt gondolják úgy a rajongók, hogy ez talán egy utalás lehet.

Cirit már csak azért is keresik sokan ennyire megszállottan, mert a The Witcher 3: Wild Hunt egy pontján elmeséli, hogy a Vad Falka elől menekülve rengeteg világban megfordult, köztük egy olyan futurisztikus várost is megemlít, mely akár Night City is lehet:

Adam Badowski korábban kijelentette, hogy nem szeretne átjárást a két játék világa között, ez a mód viszont lehet egy aprócska főhajtás a korábbi játékok előtt. A CD Projket Red mindenesetre ez idáig nem erősítette meg, hogy valóban egy utalásról lenne szó, tehát  a Cyberpunk 2077 fecskéje és Ciri kapcsolata egyelőre rajongói elmélet marad. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)