Hirdetés

Megtalálták a Minecraft főmenüjének világát

|

Ez egy hónapnyi megfeszített munka eredménye, amit több önkéntes végzett, és még programozni is kellett a megoldáshoz.

Hirdetés

Még 2011-ben került fel a Minecraft főmenüje mögé egy látkép, ami a világ egy darabkájából származott. Nagyon sokáig senki sem tudta, hogy hogyan lehet igazából eljutni arra a helyre, de egy kis csapatnyi lelkes Reddit felhasználó összeállt egy Discord szerveren, és nekiálltak a kutatómunkának. Az eredmény egy seed lett, amivel legenerálhatjuk a menüben látott világot.

Hirdetés

Ha beírjuk a 2151901553968352745 vagy 8091867987493326313 seed kódot egy új világ indításakor, akkor a főmenü helyszínén fog kiköpni bennünket a játékmotor. A pontos infókat és a projektben résztvevő rajongók listáját megtaláljátok ebben a posztban, de a lényeg, hogy a srácok tényleg komoly melót és emberi erőforrást fektettek abba, hogy végre a tökéletes idillben élvezhessük a digitális túlélő legózást.

A csapat, amely összehozta a dolgot, jelenleg a Minecraft legmagasabb kaktuszát keresi, ami egy kevésbé izgi projekt, de ezek után nem kételkedünk abban, hogy ezt is megtalálják-e.

Címkék: #minecraft #mojang
Platformok: Android iOS Nintendo Switch PC PlayStation 4 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)