Hirdetés

Megtörtént a létszámleépítés a Lionheadnél

|

Pár napja számoltunk be arról, hogy a Lionhead Studios vezetősége a tervek szerint be szeretné zárni egyik fejlesztőstúdióját. Nos, ez nem történt meg, de így is drasztikus változásokat eszközöltek. A vállalat megerősítette, hogy a Surrey-ben található stúdiójában dolgozó 250 alkalmazottból 50-et elküldött azzal a magyarázattal, hogy a PC-s játékokra specializálódott részleg nem hozta a várt teljesítményt. Ezzel együtt várhatóan néhány jelenlegi projekt is felfüggesztésre kerül. Peter Molyneux pénteken elmondta a dolgozóknak, hogy csak két, következő generációs konzolokra fejlesztett projekt folytatódik tovább. Az egyik feltehetően a Fable xboxos folytatása, amely egyesek szerint már 12 hónapja készül. A másodikról csak annyit lehet tudni, hogy jóval később láttak neki a fejlesztők, vagyis még nagyon kezdetleges állapotban van. Így már egészen biztos, hogy az eddig csak PC-re megjelent The Movies nem készül el konzolokra. Ezt eddig csak az Activision, a kiadó erősítette meg. Sajnos a Black & White 2 sem hozta a várt sikereket, így egyelőre kérdéses e sorozat sorsa is. Az ezt kiadó Electronic Arts egyelőre nem nyilatkozott jövőbeli terveiről.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)