Hirdetés

Megtrollkodták a veterán játékosok a Resident Evil 4 újoncait

|

Becsapós tippekkel járatják a bolondját azokkal, akik még sosem tették be a lábukat a Capcom játékának otthont adó spanyol faluba.

Hirdetés

Jó esély van rá, hogy utólag 2023-at a kiváló remake-ek éveként emlegessük, hiszen alig pár hónap leforgása alatt két kiváló alkotás is bizonyította, hogy van értelme ilyen, a szimpla remastereken messze túlmutató formában is felújítani a klasszikusokat. A Motive Studio a 2008-as Dead Space-t modernizálta sikerrel, míg a Capcom a 2005-ben megjelent Resident Evil 4-gyel tette ugyanezt.

A hozzájuk hasonló minőségi remake-ek nemcsak arra jók, hogy rajtuk keresztül felidézhetjük megboldogult tinédzseréveink meghatározó videojátékos pillanatait, hanem hogy olyanok is részeseivé váljanak az általuk nyújtott élményeknek, akik az eredeti változatokat túlontúl avíttnak tekintik ahhoz, hogy kipróbálják.

Hirdetés

Ezeket a gyanútlan újoncokat pécézték ki maguknak a széria veteránjai, akik úgy ismerik az eredeti Resident Evil 4-et, mint a tenyerüket. Elsősorban steames értékelések kísérőszövegébe rejtve, de TikTok-videóban is találkozhatunk azzal a sugallattal, hogy amikor elérünk a tóhoz, sétáljunk a móló végéig, majd eresszük bele a fél tárat a vízbe. Jutalmunk sokféle lehet: sörétes, extra lőszer, sőt akár egy új öltözék is Leon számára, ám a valósában egészen más meglepetés vár minket. Nézzétek csak meg a lenti videón.

A reakciók vegyesek Del Lago váratlan felbukkanására; van, aki értékeli a poént még úgy is, hogy ezzel nagyjából egy órányi haladása veszett oda, de persze olyanok is akadnak, akik hasonló jókat kívánnak a mindenkori tippadónak és rokonságának. Egy próbát mindenképpen megér, ha ti is arra jártok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)