Hirdetés

Megtudtuk, hogy lesz-e The Last of Us Part II DLC

|

A játék rendezője válaszolt a sokakat foglalkoztató kérdésre.

Hirdetés

Eléggé megosztó játék lett a The Last of Us Part II, amit egyesek a jelenlegi konzolgeneráció legjobb címének tituláltak, mások viszont hatalmasat csalódtak benne, és persze ott vannak még azok is, akik videók alapján savazzák a kalandot. Ám ennek ellenére valószínűleg rengetegen kíváncsiak arra, hogy érkezik-e majd a jövőben egy kisebb-nagyobb kiegészítés a játékhoz.

Hirdetés

Az első The Last of Us is kapott egy viszonylag korrekt DLC-t, ami remekül kiegészítette a cselekményt, így joggal merülhet fel a rajongókban, hogy talán a folytatáshoz is érkezik majd egy hasonló extra. Ám időközben az első és a második rész rendezője, Neil Druckmann egy podcast vendége volt, amely során elárulta, hogy nincs napirenden a The Last of Us Part II semmiféle sztoribővítménye.

Egyébként a Naughty Dog még nem végzett a sorozattal, hiszen a második részhez tervezett multiplayer mód nagy valószínűséggel különálló kalandként fog megjelenni valamikor a jövőben. Persze aztán előfordulhat, hogy később meggondolják magukat a srácok, és mégis kapunk egy, a Left Behindhoz hasonló kiegészítőt.

Ti örülnétek, ha jönne DLC a The Last of Us Part II-hoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)