Hirdetés

Megtudtuk, hogy mi lett Michael sorsa a GTA univerzumban

|

Fontos részlet ez azoknak, akik szeretik nyomon követni a GTA V szétágazó történetét.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt elérhetővé vált a GTA Online legújabb DLC-je, amiben végre szorosabbra fűzhetjük a kapcsolatukat a zeneiparral, amiben egy nagyon népszerű amerikai rapper is a segítségükre van. A The Contract névre keresztelt csomagban a jómódú lakosok segítségére sietünk, amiben nagy szerepet kap Franklin is, akit már többször láttunk az Online-ban felbukkanni és az egyjátékos sztoriból is jól ismerjük.

A Rockstar időről-időre megpróbálkozik azzal, hogy összekösse a GTA V és a GTA Online történetét, még annak ellenére is, hogy a múltban több olyan DLC is érkezett, amik nem voltak beilleszthetőek a kronológiai sorrendbe rakott események listájába. Ennek ellenére a most bekerült utalás világossá teszi például azt, hogy mi történt a fejlesztők által kánonnak számító történetben Michaellel, akiről korábban semmilyen biztos információt nem kaptunk.

Hirdetés

A The Contracts egyik küldetése során egy golfkocsis üldözésben veszünk részt Franklinnel, mikor a karakter egy régi ismerőséről kezd el beszélni, aki az esemény helyszínén, a stúdiókban kapott állást producerként. A sztori végén, akik a "C" opcióval is kitolták a játékot tudhatják, hogy Michael épp producerként helyezkedett el, hogy végre teljesüljön ez a régi nagy vágya.

Így most már biztosak lehetünk benne, hogy nemcsak Franklin és Trevor, hanem bizony Michael is él és virul, tehát tényleg a mindhármukat életben tartó opció a kánon szerint követendő befejezés. Ugyan személyesen annyi év után sem futottunk még össze a harmadik főszereplővel, hátha ezt az alkalmat a Rockstar a GTA VI bejelentésére tartogatja. Kicsi rá az esély, de miért ne álmodozhatnánk egy kicsit.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)