Hirdetés

Megtudtuk, mikor jön a jövő év egyik legjobban várt stratégiai játéka

|

A legtöbb fejlesztő és kiadó még az őszi szezonra készül nagy erőkkel, de van, aki már tudja, mit kínál jövő tavasszal - a Humankind megjelenésének hónapját például sikerült kitűzni.

Hirdetés

Ha nem lenne elég, hogy az Xbox Series X és Series S, valamint a PlayStation 5 magára vonja a játékosok és a szakma figyelmét, még olyan játékok is érkeznek karácsony előtt, mint a Cyberpunk 2077 vagy az Assassin's Creed: Valhalla. Ilyen felhozatal mellett nem nagyon gondolunk a jövő év elejére, pedig már biztos, hogy januárban jön a Hitman 3, februárban megjelenik egyebek mellett a Far Cry 6, és az év további részében sem kell a szomorú, poros és sötét backlogban kutakodni tennivalók után.

A Humankindot viszont valószínűleg nem elővigyázatosságból halasztották el már júniusban, pusztán szerette volna az Amplitude Studios a lehető legtöbbet kihozni a stratégiai játékból.

Hirdetés

Úgy tűnik, ezzel tavaszra lesznek meg, ugyanis a SEGA most 2021. áprilisát lőtte be a megjelenés hónapjának, egyelőre nap nélkül. Azt is megtudtuk, hogy a Digital Deluxe Edition előrendelői skineket kapnak, és 15%-kal olcsóbban juthatnak hozzá a csomaghoz Steamen, az Epic Games Store-ban és Stadián (ahol demó is található).

A dobozos kiadás egyébként a SEGA más PC-s játékaihoz hasonlóan újrahasznosítható csomagolásban érkezik, illetve lesz fémtokos változat is.

Arról, hogy szerintünk milyen a Humankind, előzetesünkben írtunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)