Hirdetés

Megújulhat az Icewind Dale

|

A Baldur's Gate után az Icewind Dale felfrissítése következik a Beamdog tervei szerint.

Hirdetés

Ha nem játszottam volna már rongyosra a Baldur's Gate sorozatot az előző évtizedben, akkor tűkön ülve várnám az Enhanced Edition névre keresztelt új kiadást, de ez nem jelenti azt, hogy ne érdekelnének az ígért új tartalmak (eddig nem látott szereplők, helyszínek, kalandok).



Eddig is drukkoltam a Beamdog és az Atari közös vállalkozásának, ám most még inkább kívánom, hogy sikerük legyen, hiszen elárulták, hogy amennyiben kedvező fogadtatásban részesül a Baldur's Gate Enhanced Edition (gy.k.: eleget sikerül eladni belőle), akkor a történetben valamivel gyengébb, ám hangulatban jóval erősebb Icewind Dale (Icewind Dale + Heart of Winter és Trials of the Luremaster kiegészítők, Icewind Dale 2) sorozatot is leporolják. Ha pedig beindul a szekér, és a harmadik nagy Infinity-motoros RPG (Planescape: Torment) felújításával is végeznek a srácok, akkor remélhetőleg elég pénz gyűlik össze egy AAA-kategóriás Dungeons & Dragons szerepjáték (lehetőleg nem MMO) számára.





Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)