Hirdetés

Megújult az Xbox One online játékboltja, így fest az új frissítéssel

|

A Microsoft elmondása szerint az alapoktól építették újjá az egész online store szerkezetét.

Hirdetés

Az Xbox csapata már régóta dolgozik az Xbox One piacterének átdolgozásával, és néhány hónapja már ki is lehetett azt próbálni, de csak az Insider tagok számára volt elérhető.

Ma hivatalosan is megérkezik a felújítást hozó frissítés, ami mindenkinél átalakítja majd a boltot. Az új üzleti felületet jelentős részben a Game Pass rendszer miatt tervezték át.

Hirdetés

Sokkal könnyebb látni az adott játékok különböző verziói közti különbségeket, könnyebb navigálni a játékok között, egyszerűbb utat találni a kategóriák, címek és aloldalak tengerében.

Nyilván minderre azért van igazán szükség mert a Game Pass előfizetés elképesztően népszerű szolgáltatássá vált, és a felhasználóknak kényelmesebb böngészési felületet akar biztosítani a Microsoft.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)