Hirdetés

Megvalósulhat a Dead Space 2 remake is?

|

Az első Dead Space felújított változatában felfedezhettek egy erre utaló jelet.

Hirdetés

Csak pár napja jelent meg a Dead Space remake, de úgy tűnik, hogy az EA jó döntést hozott azzal, hogy a Motive Studióra (Star Wars: Squadrons) bízta a klasszikus feltámasztását: a kritikusok meglehetősen szerették a végeredményt, sokan minden idők egyik legjobb remake-jének tartják

A játékot ráadásul érdemes kétszer is végigjátszani a New Game Plus és a titkos befejezés miatt, és aki így tesz, az találkozhat egy olyan utalással is, ami talán előrevetíti azt, hogy a távolabbi jövőben a Motive összehozza majd a Dead Space 2 remake-jét is. 

Hirdetés

A New Game Plus ugyanis tartalmaz néhány új tartalmat, amik nem voltak benne az eredetiben, köztük néhány új szöveges naplót, amikre az USG Ishimura felfedezése közben bukkanhatunk rá. A GameSpot kiszúrta, hogy az egyik ilyen naplóban két karakter beszélget arról, hogy az Ishimura közelgő nyugdíjba vonulása miatt új munkalehetőséget keresnek, és a diskurzus egy potenciális munkalehetőségről szól a Titan Stationön található Sprawlon. A Sprawl egy hatalmas, város méretű űrállomás, amely a Dead Space 2 helyszínéül szolgál, szóval egyértelmű az utalás.

Persze könnyen lehet, hogy ez csak egy jópofa easter egg, ami a folytatás előtt tiszteleg, de tekintve, hogy a napló arról szól, hogy a Sprawl lehet a következő munkalehetőség, és hogy ez az utalás egy újdonság a Motive részéről, egyesek azt feltételezik, hogy a Dead Space 2 remake megvalósulhat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egyelőre a Motive Studio azonban egyetlen bejelentett projekten dolgozik, egy AAA-kategóriás, kampányra fókuszáló akció-kalandjátékon Vasember főszereplésével, amely a Dead Space-től eltérően nem a Frostbite motorral, hanem Unreal Engine-nel készül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)