Hirdetés

Megvalósulni látszik a Need for Speed mozifilm

|

Az Electronic Arts tovább szeretné növelni bevételeit, ezért a Need for Speed nevet a vászonra kívánja költöztetni.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy szinte minden évben - így vélhetően idén is - kapunk egy új Need for Speed epizódot, az Electronic Arts nem elégszik meg ennyivel és nyilván szeretné megismételni a Halálos Iramban bevételi sikereit, ezért a jól csengő Need for Speed nevet moziba küldik megmérettetésre.

A széria megfilmesítésének jogaiért szinte ölre mentek a nagyobb stúdiók: a Universal passzolta a lehetőséget, hiszen ott van neki a Halálos Iramban széria, de a Sony, a Paramount és a Warner Bros. egymás sarkát taposták. A helyzet pikantériája, hogy hármójuk közül egyikük sem került ki győztesen, helyettük egy negyedik stúdió, a DreamWorks lett a mosolygó "nyertes". Az Electronic Arts és a DreamWorks kettőse tehát mindent elkövet annak érdekében, hogy egy Halálos Iramban filmhez hasonló alkotást tegyenek le a rajongók elé, ehhez azonban kell egy valahogyan kinéző forgatókönyv, néhány ismertebb színész és egy nem kétbalkezes rendező.

 

Utóbbiról már vannak információink is, mivel a legutóbbi értesülések alapján az Act of Valor egyik társrendezőjét, Scott Waugh-ot nézték ki esélyesnek a rendezői posztra. Ha az úriember elvállalja a Need for Speed moziváltozatát, akkor végre nagyobb körökben is bemutathatja tudását és a pletykák szerint igen szép összegű költségvetésből garázdálkodhatna. A sztoriról jelen pillanatban semmit sem tudunk, de a forgatókönyvet John Gatins körmöli, aki a Vasököl után egyúttal a Need for Speed film produceri feladatát is elvállalta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)