Hirdetés

Megváltozik a Tom Clancy's XDefiant neve, de így sem lett jobb

|

A Ubisoft free-to-play lövöldözős játékát átkeresztelik, hogy még nagyobb lehessen, mint eredetileg.

Hirdetés

Ne érezzétek magatokat zavarban, ha nem hangzik ismerősen a Tom Clancy's XDefiant neve - régen volt már róla szó. Annyit kell tudni, hogy a Ubisoft az elmúlt egy-két évben rákapcsolt a free-to-play játékok fejlesztésére, és úgy döntött, kell neki egy CoD-szerű élményt kínáló 6v6 shooter is, de mivel egyik korábbi franchise-ához sem tudta kötni, betette a Tom Clancy's márkanév alá.

Nos, végül belátták, hogy ez nem egy jó ötlet.

Hirdetés

A napokban indul a nyilvános tesztelés az Insider Sessions program keretében. Az ehhez kapcsolódó posztban jelentették be, hogy a játékban megjelennek majd olyan frakciók, amik nem képezik a Tom Clancy's univerzum részét, így a shooter neve egyszerűen XDefiantre változik a továbbiakban. Még mindig szörnyű, de ha cserébe a játékélmény jó lesz, megbékélünk majd vele.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A meghívókat egyébként március 15-én kezdték el kiküldeni, a kapacitást fokozatosan növelik, és bárki regisztrálhat a hivatalos oldalon. Egyelőre csak PC-n futnak a tesztek, és a résztvevőknek tilos lesz bármilyen infót, képet, videót megosztani vele kapcsolatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)